Recursos per educar en VALORS

capcalera_tambali

Cada volum de la col·lecció aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys. L’objectiu principal d’aquesta col·lecció és proporcionar recursos útils per treballar diverses temàtiques amb infants i joves.

Podeu demanar els llibres en préstec. Els títols i temàtiques són els següents:

Al·lucinant! vol treballar sense complexos la naturalesa de les drogues, l’ús que se n’ha fet i se’n fa actualment i quins són els factors de risc que comporta el seu consum per als éssers humans.

Vivint el medi , té l’objectiu de treballar per un desenvolupament sostenible des del punt de vista del coneixement del medi i les relacions que hi establim

1≠1 analitza àmpliament el concepte de desigualtat, fent especial referència a aquella que té l’origen en la distribució desigual dels recursos.

Fem memòria, construïm el futur,activitats orientades a descobrir que tots formem part del temps històric i que el nostre temps personal s’insereix en el temps col·lectiu, del qual es nodreix la memòria històrica.

Pim, pam, pau!  recull d’eines que aprofiten sobretot l’experiència de l’educació en el lleure en el treball d’infants i joves en l’educació per la pau.

(de)construint identitats! activitats que no promouen la renúncia al bagatge personal i cultural de ningú sinó que pretenen desenvolupar la capacitat de comprensió des de la convivència i l’empatia.

Passem a l’acció!   recull d’eines i recursos per treballar de manera transversal actituds, habilitats i competències que facilitin i impulsin l’aprenentatge i la vivència de la participació.

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en INFORMATIU, NOVETATS, RECURSOS PER A PRIMÀRIA, RECURSOS PER A SECUNDÀRIA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s